اختصاصی

  • برندگان ونیز ۲۰۲۲ مشخص شدند، سهم پررنگ سینمای ایران در بخش های مختلف

    هفتاد و نهمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم ونیز شنبه شب با اعلام برندگان و مراسم اختتامیه به کار خود پایان داد. این جشنواره در ونیز ایتالیا از ۳۱ اوت تا ۱۰ سپتامبر ۲۰۲۲ برگزار شد. مستند همه زیبایی و خونریزی (All the beauty and the bloodshed) به کارگردانی لورا پویترس برنده شیر طلایی برای بهترین فیلم در هفتاد و نهمین دو...

پدرو آلمادوار پس از 30 سال بالاخره به حقش شیر طلای ونیز رسید

پدرو آلمادوار

 

شب گذشته در مراسمی که در جشنواره فیلم ونیز برگزار شد، با اهدای شیر طلای این جشنواره از یک عمر دستاورد هنری پدرو آلمادورا کارگردان اسپانیایی تجلیل شد.

 

به گزارش بخش سینمایی آکادمی هنر به نقل از خبرگزاری فرانسه، پدرو آلمادوار کارگردان نامدار اسپانیایی با دریافت شیر طلای ونیز ۲۰۱۹ برای یک عمر دستاورد هنری مورد تجلیل واقع شد.

 

سازمان‌دهندگان این برنامه از آلمادوار به عنوان بزرگ‌ترین و تاثیرگذارترین کارگردان اسپانیایی پس از لوییس بونوئل یاد کردند. این نخستین باری است که آلمادوار جایزه‌ای را از فستیوال مهم اروپایی ونیز می‌گیرد. او ۲۱ فیلم از جمله «بازگشت»، «پاشنه‌های بلند»، «با او حرف بزن» و «آغوش‌های گسسته» را کارگردانی کرده است.

 

آلمادوار نخستین فیلمش را سال ۱۹۸۳ در ونیز به نمایش درآورد، اما فیلم دوم او بود که در سال ۱۹۹۸ در این جشنواره سرو صدای زیادی به پا کرد ولی رییس داوران از آن به عنوان فیلمی کم اهمیت یاد کرد.

 

او در کنفرانس مطبوعاتی که پیش از اهدای جایزه برگزار شد گفت: ۳۰ سال بعد من شیر طلایی را دریافت کرده‌ام... این یک عدالت شاعرانه است. کارگردان ۶۹ ساله درباره آن فیلم گفت: اسپانیا داشت از یک دیکتاتوری بیدار می‌شد که ۴۰ سال به طول انجامیده بود و مهم‌ترین کار جنبش هنری این بود که از آزادی‌اش لذت ببرد.

 

آلمادوار پیشتر دو اسکار برای ملودرام‌های «همه چیز درباره مادرم» و «با او حرف بزن» دریافت کرده است. این کارگردان که برای فیلم‌هایش در سراسر جهان شناخته شده است خودش را محصول دموکراسی اسپانیایی خواند و گفت دلش می‌خواهد همه طیف‌ها و تنوع‌های موجود را در فیلم‌هایش داشته باشد.

 

 

درباره نویسنده :
نام نویسنده: تحریریه آکادمی هنر

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

مطالب مرتبط

تحلیل سینما

تحلیل تجسمی

پیشنهاد کتاب

باستان شناسی سینما