اختصاصی

  • برندگان ونیز ۲۰۲۲ مشخص شدند، سهم پررنگ سینمای ایران در بخش های مختلف

    هفتاد و نهمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم ونیز شنبه شب با اعلام برندگان و مراسم اختتامیه به کار خود پایان داد. این جشنواره در ونیز ایتالیا از ۳۱ اوت تا ۱۰ سپتامبر ۲۰۲۲ برگزار شد. مستند همه زیبایی و خونریزی (All the beauty and the bloodshed) به کارگردانی لورا پویترس برنده شیر طلایی برای بهترین فیلم در هفتاد و نهمین دو...

نمایشگاه انفرادی سیندی شرمن در گالری هنر مدرن بریزبن

 

 

سیندی شرمن؛ هنرمند مشهور آمریکایی بعد از گذشت 15 سال از آخرین نمایشگاه انفرادی‌اش، دوباره تصمیم گالری‌ها بازگردد.

 
به گزارش بخش تجسمی آکادمی هنر و به نقل از وبسایت آرت دیلی، این نمایشگاه که در گالری هنر مدرن بریزبن برگزار خواهد شد مجموعه‌ای است از عکس‌های سال‌های اخیر شرمن به ویژه پرتره‌هایی که شرمن از سرش گرفته است و همچنین مجموعه‌ عکس‌هایی از هنرمند با عنوان دلقک‌ها. آقای کریس سینس؛ مدیر گالری بریزبن اعلام کرده است که در این نمایشگاه 56 قطعه عکس از شرمن به نمایش درخواهد آمد. طبق گفته‌ی سینس، این نمایشگاه تا 3 اکبتر برقرار خواهد بود.

 

سیندی شرمن (به انگلیسی: Cindy Sherman) از مطرح‌ترین عکاسان پست مدرن آمریکایی است. اهمیت او در هنر معاصر دنبال کردن همزمان دوهنر عکاسی و پرفورمنس و تلاقی این دو هنر با یکدیگر است. او که از سال ۱۹۷۴ بدن را موضوع کارش قرار داده بود و آثاری را با همین موضوع و در مدیا عکس خلق کرده بود با مجموعه کاری با عنوان «عکسهای بدون عنوان فیلم» (untitled film still) در اواخر سال ۱۹۷۷ تا ۱۹۸۰مجموعه‌ای را کار کرد که باعث شهرت بین‌المللی او شد.

 

این مجموعه از عکسهایی سیاه و سفید تشکیل شده است که در آنها شرمن خود در هیئت زنان دهه ۵۰–۶۰ ظاهر شده است. او در واقع بازیگر عکسهای خود است و نباید تصور کرد که این عکسها سلف پرتره‌های او محسوب می‌شوند زیرا شرمن خود با بازسازی شخصیت‌ها و فضاها نسلی از زنان را به نمایش می‌گذارد که تحت تأثیر سینمای هالیوود و تبلیغات تلویزیونی به موجوداتی مسخ شده بدل شده‌اند که صرفاً باعث حض بصری مردان می‌شوند. این آثار مفهوم خود بودن و خویش بودن را مطرح می‌کنند.

 

 

درباره نویسنده :
نام نویسنده: تحریریه آکادمی هنر

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

مطالب مرتبط

تحلیل سینما

تحلیل تجسمی

پیشنهاد کتاب

باستان شناسی سینما