مجسمه مومی هیتلر از موزهای در اندونزی برداشته شد
- توضیحات
- دسته: اخبار سایر هنرها
- منتشر شده در 1396-08-20 19:53
مجسمه مومی تمام قد آدولف هیتلر از موزهای در اندونزی برداشته شد. سلفیهای بازدیدکنندگان این موزه با مجسمه هیتلر در برابر عکسی از اردوگاه آشویتس خشم بسیاری را برانگیخته است.
وقتی در سراسر جهان واکنشهای گستردهای به این موضوع ایجاد شد، موزه هنر آرچا استوارت متوجه شد که ناخواسته اهانت کرده است. دستاندرکاران این موزه گفتند قصدشان آموزش و آگاهیرسانی بوده است. جیمی مصباح، مدیر اجرایی این موزه به خبرگزاری فرانسه گفت نمیخواسته کسی را خشمگین کند.
عکسها و سلفیهای بازدیدکنندگان این موزه در جوجاکارتای جاوه با مجسمه آدولف هیتلر در شبکههای اجتماعی منتشر شده است. از جمله این عکسها، عکس گروهی از پسرها با یونیفورم نارنجی است که سلام نازی میدهند.
با اینکه به گفته مسئولان این موزه هیچکدام از بازدیدکنندگان موزه در این مورد شکایت نکردهاند، این مجسمه و حواشی آن بسیاری را در سراسر دنیا آزرده است.
ربی ابراهیم از سازمان حقوق بشر یهودی مرکز سایمون ویسنتال به آسوشیتدپرس گفت همه ابعاد این ماجرا غلط است، پیدا کردن واژه برای توصیف میزان تحقیرآمیز بودن این ماجرا بسیار دشوار است. عکس پسزمینه از اردوگاه آشویتس چندشآور است و به مسخره گرفتن قربانیانی است که به این اردوگاه رفتند و هرگز بازنگشتند.
بین سالهای ۱۹۴۰ تا ۱۹۴۵ میلادی، بیش از یک میلیون نفر که اغلبشان یهودی بودند، در این اردوگاه کشته شدند تا اینکه سربازان شوروی آن را آزاد کردند. به جز یهودیان، قربانیان دیگر این اردوگاه کولیها، مسلمانان و افرادی بودند که معلولیت جسمی داشتند، همجنسگرایان، مخالفان، لهستانیهای غیر یهودی و اسرای شوروی هم از جمله این افراد بودند.
کمتر از یکسال قبل هم یک کافیشاپ با تم و حال و هوای آلمان نازی در باندونگ جاوه بسته شد.