اختصاصی

  • برندگان ونیز ۲۰۲۲ مشخص شدند، سهم پررنگ سینمای ایران در بخش های مختلف

    هفتاد و نهمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم ونیز شنبه شب با اعلام برندگان و مراسم اختتامیه به کار خود پایان داد. این جشنواره در ونیز ایتالیا از ۳۱ اوت تا ۱۰ سپتامبر ۲۰۲۲ برگزار شد. مستند همه زیبایی و خونریزی (All the beauty and the bloodshed) به کارگردانی لورا پویترس برنده شیر طلایی برای بهترین فیلم در هفتاد و نهمین دو...

تعدادی از متعلقات «آلبرت اینشتین» زیر چوب حراج: از نامه ای عاشقانه تا ویولونی که می نواخت

 

 

در نیویورک، ویلونی که زمانی متعلق به «آلبرت اینشتین» بود به فروش گذاشته شده است.


قیمت این ویولون، حدود ۱۰۰ تا ۱۵۰ هزار دلار تخمین زده شده است. ویولون در سال ۱۹۳۳ ساخته شده و زمانی که اینشتین به عنوان پژوهشگر به دانشگاه پرینستون در آمریکا آمد، به او هدیه داده شد.

 

داخل ویولون این جمله حک شده است: «ساخته شده توسط اسکار استیگِر برای بزرگترین دانشمند دنیا، آلبرت اینشتین- فوریه ۱۹۳۳» «اینشتین» نواختن ویولون را از چهار سالگی شروع کرد و به موسیقی موتسارت علاقه زیادی داشت.

 

حراجی دیگر در اورشلیم، نامه ای عاشقانه از«آلبرت اینشتین» را زیر چوب حراج برد. او این نامه را به زن جوانی نوشته که در سفر به ایتالیا نظر او را جلب کرده بود.

 

«اینشتین» در ماه اکتبر سال ۱۹۲۱ برای دیدن خواهرش در فلورانس به ایتالیا سفرد کرد و در آنجا با دانشجوی شیمی، «الیزابتا پیچینی» که طبقه بالای آپارتمان خواهرش زندگی می کرد آشنا شد.

 

در این نامه، «اینشتین» ۴۲ ساله به ملاقات این دختر ۲۲ ساله ابراز تمایل می کند اما دختر از روی شرم و خجالت، دعوت او را رد می کند. زمانی که «اینشتین» فلورانس را ترک کرد یک یادداشت امضاء شده برای او به جا گذاشت که در آن نوشته: «پیش پژوهشگر دانشمند زانو می زنم»؛ اصطلاحی که برای آلمانی ها نشان از عشقی عمیق دارد.

 

درباره نویسنده :
نام نویسنده: تحریریه آکادمی هنر

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

مطالب مرتبط

تحلیل سینما

تحلیل تجسمی

پیشنهاد کتاب

باستان شناسی سینما