اختصاصی

  • برندگان ونیز ۲۰۲۲ مشخص شدند، سهم پررنگ سینمای ایران در بخش های مختلف

    هفتاد و نهمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم ونیز شنبه شب با اعلام برندگان و مراسم اختتامیه به کار خود پایان داد. این جشنواره در ونیز ایتالیا از ۳۱ اوت تا ۱۰ سپتامبر ۲۰۲۲ برگزار شد. مستند همه زیبایی و خونریزی (All the beauty and the bloodshed) به کارگردانی لورا پویترس برنده شیر طلایی برای بهترین فیلم در هفتاد و نهمین دو...

بنکسی و تغییر پرچم اتحادیه اروپا

بنکسی اتحادیه اروپا


«بنکسی» گرافیتی‌کار شهیر انگلیسی، مسئولیت کشیدن دیوارنگاره بزرگی درباره «برگزیت» (خروج انگلیس از اتحادیه اروپا) را برعهده گرفت.

 

به گزارش بخش تجسمی آکادمی هنر و به نقل از تلگراف؛ بنکسی هنرمند خیابانی شهیری که هنوز هویتش فاش نشده است، با انتشار دو عکس از دیوارنگاره بزرگی درباره «بریگزیت» در اینستاگرام خود، مسئولیت کشیدن این اثر را برعهده گرفت. این نقاشی روی دیوار ساختمانی مسکونی در دووِر کشیده شده ودر آن مردی با چکش در حال خرد کردن یکی از ۱۲ ستاره نماد اتحادیه اروپا است.

 

پیش از این که «بنکسی» به کشیدن این اثر اعتراف کند، برخی هنرمندان حدس زده بودند که این نقاشی به کارهای او شباهت دارد.

 

«بنکسی» هنرمند گرافیتی‌کار اهل بریستول است که با نقاشی‌های دیواری و هنر گرافیتی اعتراضی خود، شهرت جهانی دارد، با این حال هنوز هویت اصلی او فاش نشده است. نقاشی‌های این هنرمند بیشتر به مسائل سیاسی و موضوع‌هایی مانند گرمای جهانی، جنگ، شنود غیرقانونی و شرایط سخت کاری پرداخته است. تا کنون بارها نقاشی‌های این هنرمند از روی دیوار جدا و به قیمت صدها هزار پوند فروخته شده است.

 

یکی از جدیدترین پروژه‌های «بنکسی» افتتاح بدمنظره‌ترین هتل دنیا در کرانه باختری است که در فاصله چند متری از دیوار حائل ایجادشده توسط رژیم صهیونیستی قرار دارد. این هتل که «محصور با دیوار» نامگذاری شده ۱۰ اتاق دارد که در طول روز، فقط ۲۵ دقیقه در معرض تابش مستقیم نور خورشید هستند. بنایی که قبلا یک کارگاه مجسمه‌سازی بوده، حالا با جلیقه‌های نجات مهاجرانی که برای فرار از جنگ به دریا می‌زنند،‌ مجسمه‌های کلاسیک پوشیده‌شده با ابری به نشانه گاز اشک‌آور و جرقه‌هایی مشابه جرقه انفجار بمب تزیین شده است.

 

 

درباره نویسنده :
نام نویسنده: تحریریه آکادمی هنر

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

مطالب مرتبط

تحلیل سینما

تحلیل تجسمی

پیشنهاد کتاب

باستان شناسی سینما