اختصاصی

  • برندگان ونیز ۲۰۲۲ مشخص شدند، سهم پررنگ سینمای ایران در بخش های مختلف

    هفتاد و نهمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم ونیز شنبه شب با اعلام برندگان و مراسم اختتامیه به کار خود پایان داد. این جشنواره در ونیز ایتالیا از ۳۱ اوت تا ۱۰ سپتامبر ۲۰۲۲ برگزار شد. مستند همه زیبایی و خونریزی (All the beauty and the bloodshed) به کارگردانی لورا پویترس برنده شیر طلایی برای بهترین فیلم در هفتاد و نهمین دو...

تابلوی سه میلیارد تومانی سهراب سپهری رکورد حراج تهران را شکست

 

 

یکی از تابلوهای نقاشی سهراب سپهری از مجموعه «تنه‌ی درختان» در حراج سالانه تهران سه میلیارد تومان فروخته شد.

 

به گزارش بخش تجسمی آکادمی هنر، این بالاترین مبلغی است که تاکنون برای یک تابلوی نقاشی در حراج تهران پرداخت شده است. اثر دیگر سهراب سپهری، شاعر و نقاش ایرانی که اردیبهشت ۱۳۵۹ درگذشته است، در همین حراج امسال یک میلیارد و ۵۵۰ میلیون تومان فروخته شد.

 

در حراج پارسال هم دو اثر دیگر سهراب سپهری از همین مجموعه تنه درختان دو میلیارد و ۸۰۰ تومان و یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان فروخته شده بود. آن زمان هم تابلوی سهراب سپهری گران‌ترین تابلوی حراج نام گرفت.

 

حراج تهران که امسال پنجمین سال برگزاری آن است، تحولی بی‌سابقه در فروش محدود بعضی از آثار هنری ایجاد کرده و باعث شده تابلوهای زیادی با قیمت‌های بالاتر از صد میلیون تومان فروخته شود. دیروز، هفتم خرداد، تابلوی «تعالی» اثر محمود فرشچیان یک میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان در بخش کلاسیک حراج تهران فروخته شد. همچپنین قیمت تابلوی «خانواده سیز» اثر منیر فرمانفرماییان به قیمت ۹۰۰ میلیون تومان رسید.

 

دو اثر رقص آبی اثر محمد احصایی و نقاشی حسین زنده رودی هم هر کدام یک میلیارد تومان فروخته شد. نقاشی رنگ و روغن «طبیعت بی‌جان» اثر بهمن محصص که بین ۵۰۰ تا ۷۰۰ میلیون تومان قیمت گذاشته شده بود به ۸۵۰ میلیون تومان رسید. تابلویی از منوچهر یکتایی هم یک میلیارد و ۴۷۰ میلیون تومان به فروش رسید.  سال گذشته مجموع آثار فروخته شده در حراج تهران به ۱۳ میلیارد تومان رسید و باعث شگفتی برگزارکنندگان آن شد. علیرضا سمیع‌آذر، مدیر برگزاری حراج گفته بود انتظار او فروش ده میلیارد تومانی بوده است. در حراج تهران معمولا چهره‌های مشهور سینمایی و ورزشی با هدف خرید آثار هنری گران قیمت شرکت می‌کنند.

 

درباره نویسنده :
نام نویسنده: تحریریه آکادمی هنر

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

مطالب مرتبط

تحلیل سینما

تحلیل تجسمی

پیشنهاد کتاب

باستان شناسی سینما