اختصاصی

  • برندگان ونیز ۲۰۲۲ مشخص شدند، سهم پررنگ سینمای ایران در بخش های مختلف

    هفتاد و نهمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم ونیز شنبه شب با اعلام برندگان و مراسم اختتامیه به کار خود پایان داد. این جشنواره در ونیز ایتالیا از ۳۱ اوت تا ۱۰ سپتامبر ۲۰۲۲ برگزار شد. مستند همه زیبایی و خونریزی (All the beauty and the bloodshed) به کارگردانی لورا پویترس برنده شیر طلایی برای بهترین فیلم در هفتاد و نهمین دو...

اثری از ون گوک ۷ میلیون یورو چوب خورد

ون گوک زنان روی تپه مشغول ترمیم تور هستند


یک نقاشی منظره از اولین آثار «ونسان ون‌گوگ» نقاش سرشناس هلندی در یک حراجی به قیمت ۷ میلیون یورو به فروش رفت.



به گزارش بخش تجسمی آکادمی هنر، اثر نقاشی «زنان روی تپه مشغول ترمیم تور هستند» به عنوان اولین اثر «ونسان ون‌گوگ» که در ۲۰ سال اخیر در فرانسه چوب حراج می‌خورد، در نهایت به قیمتی بالغ بر  ۷ میلیون یورو (۸.۲ میلیون دلار) توسط یک مجموعه‌دار خریده شد.



این اثر نقاشی در ابتدا بین ۳ تا ۵ میلیون یورو قیمت‌گذاری شده بود اما رقابت شدید برای خریدن آن موجب افزایش بهای نهایی آن شد و بر اساس اعلام برگزارکنندگان حراجی یکی از دلایل علاقه به این تابلو این است که اکثر آثار «ون گوگ» نقاش نامدار و هلندی سبک امپرسیونیسم در اختیار موزه‌ها و بنیادهاست و حداکثر سالانه دو یا سه اثر از وی در بازار بین‌المللی آثار هنری خرید و فروش می‌شود.



نقاشی به فروش رفته «ون گوگ» در سال ۱۸۸۲ کشیده شده و الهام گرفته از حومه شهر لاهه در کشور هلند است و نشان‌دهنده بسیاری از ویژگی‌های آثار «ون گوگ» چون آسمان سنگین و کلاغ‌ است.



«ونسان ون‌گوگ» اگرچه در زمان حیاتش در گمنامی کامل به‌ سر برد، اما اکنون به‌ عنوان یکی از تأثیرگذارترین نقاشان پساامپرسیونیسم شناخته می‌شود. او در ۳۰ مارس ۱۸۵۳ در زاندرت در ایالت برابانت هلند نزدیک مرز بلژیک به دنیا آمد و فعالیت هنری خود را به‌عنوان طراح و نقاش از سال ۱۸۸۰ و در سن ۲۷ سالگی آغاز کرد. برخی از مشهورترین کارهای او در سه سال پایانی عمرش خلق شدند.



«سیب‌زمینی‌خورها»، مجموعه «گل‌های آفتابگردان»، «اسکلت با سیگار روشن»، «شب پرستاره»، «تراس کافه در شب»، «غروب در مونت ماژور»، «گل‌های زنبق»، «درختان زیتون»، «گندم‌زار با کلاغ‌ها» و «شکوفه‌های بادام» و مجموعه خودنگاره‌ها از جمله آثار معروف «ون‌گوگ» به شمار می‌روند.

 

 

درباره نویسنده :
نام نویسنده: تحریریه آکادمی هنر

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

مطالب مرتبط

تحلیل سینما

تحلیل تجسمی

پیشنهاد کتاب

باستان شناسی سینما